Trajnimi për Autodesk Inventor

Trajnimi për Autodesk Inventor

Trajnimi për Autodesk Inventor

Kohëzgjatja: 21 orë akademike

Ky trajnim është krijuar për përdoruesit e rinj dhe fillestarë të Autodesk Inventor të cilët dëshirojnë të mësojnë parimet e dizajnit 3D, aspektet e montimit dhe krijimin e vizatimeve të pjesëve të ndryshme për prodhim duke përdorur këtë softuer. Kursi është krijuar për t’i dhënë përdoruesve një bazë të shkëlqyeshme për të kuptuar dhe njohur nga afër me tiparet dhe veglat e softuerit.

Përmbajtja:

Dita 1:

 • Hyrje në Autodesk Inventor
 • Krijimi i karakteristikave bazë
 • Skicimi i gjeometrisë
 • Mënyra shtesë të skicimit
 • Veglat dytësore të skicimit
 • Krijimi i veçorive dhe vendosjet
 • Karakteristikat e punës me rrafshe, akse dhe pika
 • Veglat shtesë

Dita 2:

 • Vegla “Sweep”
 • Vegla “Loft”
 • Mjetet e dublifikimit
 • Montimi
 • Lidhjet
 • Manipulimi gjatë montimit
 • Informacione për modelin
 • Prezantimi i dizajnit dhe animacioni

Dita 3:

 • Veglat e montimit
 • Montimi i pjesëve
 • Lista e materialeve
 • Puna me projekte
 • Bazat e vizatimit
 • Vizatimet e hollësishme
 • Shënimet ne vizatim
 • Përshtatja e Autodesk Inventor

 

https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/programet-e-studimit/shkolla-profesional/trajnime/apliko-online/