CompTIA Server+

Ky trajnim ju ndihmon që të përgatiteni për provimin SK0-004. Pas përfundimit të këtij trajnimi studentët do të mësojnë për:

  • Virtualizimin,
  • Storage,
  • Sigurinë dhe
  • Zgjedhjen e problemeve

 

Kohëzgjatja: 40 orë

 

Trajnimi do të ligjërohet në gjuhën shqipe, kurse materiali do të jetë në gjuhën angleze.

 

Sistemi operativ që do të përdoret:

  • Windows Server 2019 dhe
  • Windows 10.

 

Për më shumë klikoni në linkun më poshtë:

https://www.comptia.org/certifications/server

 

Për të aplikuar klikoni në:

https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/trajnime/apliko-online/