UBT

"Zgjedh më të mirin që të bëhesh më i miri"

Aktuale

UBT i bashkohet rrjetit të 153 universiteteve nga 25 shtete të ndryshme të anëtarësuara në UNIMED

Angazhim Publik

Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë dhe Gjimnazi UBT shpall konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2023/2024

Angazhim Publik

UBT dhe EON startojnë me versionin e ri të inteligjencës artificiale, projekt ky që tejkalon shifrën e 30 milionë dollarëve

Angazhim Publik

Lajme

UBT i bashkohet rrjetit të 153 universiteteve nga 25 shtete të ndryshme të anëtarësuara në UNIMED

Lajme

Studentë të shkallës së tretë Phd realizuan me sukses qëndrimet e tyre doktorale në një aktivitet të organizuar nga Fakulteti Psikologji në UBT

Lajme

Profesorë të UBT-së po marrin pjesë në trajnimet rreth betonit të organizuara nga kompania “PENETRON” në Greqi

Lajme

Qendra e Karrierës në UBT mbajti sesionin e radhës informues për nxënësit e Shkollës “Kosovo Leadership Academy” dhe Shkollës së Mesme të Lartë Teknike “Arkitekt Sinani” në Mitrovicë

Lajme

Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë dhe Gjimnazi UBT shpall konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2023/2024

Lajme

Në UBT hapen ekspozitat “Portrete nën shkallë” dhe “Shkrimet nën shkallë”

Lajme

Suksesshëm UBT përmbyll edicionin e njëmbëdhjetë të Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Angazhim Publik

UBT rilicencohet në nivel institucional dhe programor

Inovacion

Punimi i profesorëve të UBT-së publikohet në revistën “International Journal on Minority and Group Rights”

Angazhim Publik

Punimi i profesorit të UBT-së, Ferid Selimi, rreth sfidave të gazetave të shkruara në Kosovë është publikuar në revistën “Studies in Media and Communication”

Angazhim Publik

Suksesshëm UBT përmbyll edicionin e njëmbëdhjetë të Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Angazhim Publik
Shiko më shumë video