Media digjitale dhe sociale

Media digjitale dhe sociale

Qëllimi i trajnimit:

Zhvillimi i teknologjisë ka mundësuar që të kemi një media krejt ndryshe: gazetat po rrezikohen nga mbyllja; televizionit po i bie ndikimi; radio po mbijeton ende falë kohës që njerëzit kalojnë në vetura dhe e dëgjojnë. Nga pak kanale të informimit, sot kemi një shumësi mundësish, mediat digjitale, të ofruara nga interneti.

Por, a jemi më të informuar apo më të dezinformuar? A jemi sërish pre e propagandës famëkeqe? A është sot media më profesionale? Çfarë mundësish i ka dhënë kjo media publikut për t’u informuar? Çfarë mundësish, në anën tjetër, u ka dhënë liderëve, për ta anashkaluar pikërisht median – rregullatorin e informimit? Çfarë rreziku paraqesin lajmet e rreme? Kur lindën dhe kur lulëzuan ato? Si të dallohen, si të kontrollohen dhe si të minimizohet sherri i tyre.

Media e re është mes nesh dhe po zhvillohet pandalshëm , si ta bëjmë atë më profesionale!

Kohëzgjatja:

Ky trajnim është një ditorë dhe zgjatë 6 orë.

Çmimi:

Çmimi për këtë trajnim është 40€

 

https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/programet-e-studimit/shkolla-profesional/trajnime/apliko-online/