Dizajn

UBT njihet në të gjithë rajonin si një qendër e përsosmërisë arsimore, një vend ku një brez i ri i dizajnerëve të ardhshëm po fillon karrierën e tyre, e kjo arrihet duke vënë studentët në qendër të praktikës sonë të të mësuarit “Kudo, në çdo kohë”.

 

Studiot e këtij programi janë të pajisur me të gjitha mjetet dhe pajisjet që ju duhen studentëve të të gjitha specializimeve, përfshirë dizajnin e tekstilit dhe modës, dizajn grafik dhe të komunikimit, dizajnin e produkteve, si dhe atë të ndërtesave dhe mobilimit.

 

Në mënyrë që studentët të përfitojnë maksimalisht nga këndvështrimi unik që marrin ndaj industrisë dhe ndaj kontekstit të saj historik, nëpër laboratorët e Dizajnit të Integruar dhe nga profesorët që udhëheqin praktikën, praktikohet një qasje e personalizuar dhe shumë fleksibile për dobinë e studentëve të secilit specializim.

Si rrjedhojë, studentëve u ofrohen objekte të specializuara, pajisje, mjete dhe burime nëpër studiot e punës, që gjenden në kampusin kryesor të UBT-së, në Lipjan.

Ne në UBT mund të ju ndihmojmë në dizajnimin e produkteve, organizimin e ekspozitave, trajnimin e ekipit tuaj.