Bashkëpunimi Ndërkombëtar

Me qëllim rritjen e cilësisë së mësimdhënies dhe zgjerimin e eksperiencave akademike dhe organizative, UBT vlerëson veçanërisht bashkëpunimet me institucione brenda dhe jashtë vendit.

 

Duke u bazuar që Programi Bachelor në Arte dhe Mediat Digjitale është program stimulues, i cili studentëve u ofron njohuri teorike dhe praktike, në mënyrë që ata të jenë në gjendje të depërtojnë fuqishëm në tregun e punës, programi është krahasuar dhe ka marrëveshje bashkëpunimi me disa kompani dhe  universitete vendore, rajonale, evropiane, e botërore, si:

 

AVA – Academy of Arts Ljublana –https://www.ava.si/en/home/
Design Factory -Hamburg
Lamda Lamda -Prishtine –http://www.lambdalambdalambda.org
Waste Creative – Londer –https://www.waste-creative.com
Pixel Production -Prishtine –http://pixels-ks.com
Zero Positive -Prishtine –zero positive agency
Bibloteka Kombetare e Kosoves –http://www.biblioteka-ks.org