Qendra për zhvillimin e softuerëve dhe inovacionit

Virtualizimi, teknologjitë cloud dhe blockchain janë ndër teknologjitë në zhvillim që mbulohen nga Qendra e Zhvillimit të Softuerit në UBT. Trajnimi i zhvilluesve nga ekspertët tanë është gjithashtu i mundshëm dhe trajnimet që ofrohen përfshijnë teknologji si Python, C# dhe Java. Ne gjithashtu kemi një numër profesionistësh të njohur të industrisë që janë liderë në profesionet e tyre.

 

Zhvillimi

Qendra e Zhvillimit të Softuerit UBT mund t’ju ndihmojë të përgatiteni për teknologjinë në zhvillim që po transformon mënyrën e zhvillimit të produkteve në të ardhmen. Ne kemi specialistë në çdo gjë, nga Blockchain te Docker, të cilët mund t’ju ndihmojnë të krijoni zgjidhje të reja. UBT gjithashtu ofron trajnime të avancuara në Python, C ++, C #, Java dhe gjuhë të tjera programimi. Trajnimi ynë mund të bëjë ndryshimin në zhvillimin e produktit tuaj.

 

Ekspertizë

Inxhinierë, zhvillues dhe studentë me përvojë në zhvillimin e projekteve reale mund të gjenden në UBT. Mësimi ynë bazohet në përvojën e tyre duke i ndihmuar kompanitë në zhvillimin e zgjidhjeve praktike.

 

Inxhinieri

Zhvillimi dhe virtualizimi ka ndryshuar botën. Kjo qendër mund t’ju ndihmojë të zhvilloni një shumëllojshmëri produktesh të reja duke përdorur teknologji si Azure, AWS, Docker, Kubernetes, Google Cloud Computing dhe më shumë.