Aktivitetet

20 Mars 2018 Dita boterore e shendetit oral, video e Burimit

Mars 2018 – mysafir nga universiteti Kentaky,  puneotri Ahmad kutkut, Lina Sharab

2018 – korrik Akademia verore – te pershkruhen aktivitete (materili nga mediat)

2018 – tetor –  Prof. Michale Freeman amerika/holanda Forenzika

2018 tetot – konferenca e UBT – sto

20 Mars 2019 – aktivitetet per DBSHO se bashku me Polikliniken e sto QKMF edukim dhe promovim I shendeti

Pril ??? – Prof Meric – kompania e implanteve MODE

Prill dhe maj – Pjese e vizitave sistematike shendetesore – hulimtim mbi shendetin oral te femijet shkollor te Qytetit te Prishtines

Qershor – Personat me aftesi te kufizuar dhe Personat me sindromen doën, vizite ne polikliniken e stomatologjise se UBT, ku stafi dhe studentet flasin per edukimin dhe promovimin e shendetit oral.

Korrik – academia verore