Windows Server Administration Fundamentals

Windows Server Administration Fundamentals

Ky trajnim është për fillestar dhe i cili ju ndihmon që të përgatiteni për provimin Microsoft Technology Associate (MTA) 98-365. Pas përfundimit të këtij trajnimi studentët do të kuptojnë për:

  • Instalimi i serverëve,
  • Rolet e serverëve,
  • Active Directory,
  • Storage,
  • Menaxhimi i performansës së serverëve dhe
  • Mirëmbajten e serverëve.

 

Kohëzgjatja: 24 orë

 

Trajnimi do të ligjërohet në gjuhën shqipe, kurse materiali do të jetë në gjuhën angleze.

 

Sistemi operativ që do të përdoret:

  • Windows Server 2016 dhe
  • Windows 10.

 

Për më shumë klikoni në linkun më poshtë:

https://www.microsoft.com/en-us/learning/exam-98-365.aspx

 

Për të aplikuar klikoni në : https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/trajnime/apliko-online/