Azure Fundamentals

Ky trajnim ju ndihmon që të përgatiteni për provimin AZ-900. Pas përfundimit të këtij trajnimi studentët do të mësojnë për:

  • Përshkrimi i konceptit të Cloud,
  • Përshkrimi i shërbimeve bazike të Azure,
  • Përshkrimi i sigurisë, fshehtësisë, pajtueshmërisë dhe besimit, dhe
  • Përshkrimit të çmimit dhe kohës së përdorimit të Azure Service Level Agreement.

 

Kohëzgjatja: 16 orë

 

Trajnimi do të ligjërohet në gjuhën shqipe, kurse materiali do të jetë në gjuhën angleze.

 

Sistemi operativ që do të përdoret:

  • Windows Server 2016 dhe
  • Windows 10.

 

Për më shumë klikoni në linkun më poshtë:

https://docs.microsoft.com/en-us/learn/certifications/exams/md-100

 

Për të aplikuar klikoni në: https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/trajnime/apliko-online/