Publikimet dhe Ndikimet

 

Stafi i UBT ka pasur një rezultat mbresëlënës të hulumtimit në katër  vitet e fundit, dhe ne jemi duke e ngritur vazhdimisht nivelin institucional. Një listë e të gjitha botimeve hulumtuese në revistat shkencore ndërkombëtare, librave, analizave dhe politikave dhe të dhëna të tjera gjenden në  http://riims.ubt-uni.net/

Më poshtë janë lidhjet e librave të punimeve dhe librave të abstrakteve për 4 vitet e fundit dhe lidhja te Revista Ndërkombëtare e Biznesit dhe Teknologjisë

 

2016

http://conferences.ubt-uni.net/2016/

http://conferences.ubt-uni.net/2016/files/libri_abstrakteve.pdf

2015

http://conferences.ubt-uni.net/2015/

http://conferences.ubt-uni.net/2015/book/Book%20of%20Abstracts.pdf

2014

http://conferences.ubt-uni.net/2014/

http://conferences.ubt-uni.net/2014/books/Abstract%20Book%202014.pdf

2013

http://conferences.ubt-uni.net/2013/

UBT Journal

http://ijbte.ubt-uni.net