Këshillimi Individual

KËSHILLIMI INDIVIDUAL:

  • Ofron mundёsinё pёr tё krijuar njё marrёdhёnje terapeutike me njё profesionist/psikolog nё nivel personal.
  • Ndarja e shqetёsimeve personale, tё cilat je munduar ti luftosh vetё, me njё person tё pa-anshёm, mund tё sjellё njё lehtёsim.
  • Kёshillimi individual me njё njё psikolog mund tё tё ndihmojё qё tё kuptosh nё mёnyrё mё objective eksperiencat dhe brengat tua, duke i lidhur ato me rrethanat personale, familjare e shoqёrore.
  • Kjo shpeshherё ndikon tek njё ndryshim i pikёpamjes sё problemit, dhe nё ngritje tё shkathtёsive pёr tё tejkaluar atё.