Inxhinieri e Energjisë dhe Menaxhement

Shkalla Bachelor në Inxhinieri Energjetike është një program i studimeve themelore që ofron edukim profesional në këtë fushë të rëndësishme të studimit.
Inxhinieria Energjetike është studimi i sistemeve te energjisë dhe shpesh i sistemeve të efiçiencës energjetike të ndërlidhura në ndonjë mënyrë që është monitoriar duke përdorur komponentet e duhura dhe të kontrolluar duke përdorur sisteme kompjuterike.

 

Emri i institucionitBPRAL Kolegji UBT
Fakulteti/DepartamentiDepartmenti i Energjisë
Kampusi kryesor dhe deget
Emri i programit te studimitBSc Inxhinieria Energjisë dhe Menaxhment
Personi pergjegjesInes Bula
Akreditimi/RiakreditimiAkredituar 2017
NQF Niveli i kualifikimitNQF Level 6
Diploma AkademikeBaqelor i Inxhinieria Energjisë dhe Menaxhment
ECTS180
Kodi Erasmus06.2
Lloji i studimitMe kohë të plotë
Minimumi i kohezgjatjes te studimeve3 vite