Cakto një takim

Email: [email protected]

Telefoni: +381 38 541 400

Vendndodhja e zyres: Lagjja KALABRIA p.n., Prishtinë, Kosovë

Orari i punës: E hënë – e premte: 9.00 – 17.30

 

Caktoni një takim:

Ne jemi këtu për t’u përgjigjur pyetjeve tuaja dhe t’ju udhëzojmë rreth procesit të pranimit në UBT ose t’ju ndihmojmë rreth studimeve jashtë vendit. Nëse dëshironi të bashkëpunoni me institucionin tonë, ju gjithashtu mund të dërgoni një email për të caktuar një takim ose një video konferencë.