UBT

"Zgjedh më të mirin që të bëhesh më i miri"

Aktuale

Përurohet qendra më e madhe dhe më moderne e shkencës, teknologjisë dhe inovacionit – UBT Smart City Center

Top Lajm

UBT-së i bashkohen edhe 70 doktorë të shkencës

Top Lajm

UBT e nis vitin 2022 me një hapësirë shtesë me mbi 22 mijë metra katrorë

Top Lajm

Lajme

NJOFTIM: Nesër në UBT, themeluesi i kompanisë Agi Haxhimurati do të mbajë ligjëratë para studentëve të MBE-së

Lajme

Drejtori për Çështje Akademike në UBT, prof. dr. Muhamet Ahmeti dhe prodekani i Fakultetit të Ndërtimtarisë, prof. dr. Visar Krelani po qëndrojnë për vizitë në Portugali

Lajme

Përfaqësues të Qendrës së Karrierës në UBT, mbajtën sesion informimi për maturantët e qytetit të Skënderajt

Lajme

UBT mori pjesë në edicionin e katërt të festivalit ndërkombëtar “Nën braza të kohës”

Lajme

Studentët e UBT-së qëndruan për vizitë në Universitetin “Eqrem Çabej” në Gjirokastër

Lajme

Bashkëthemeluesi i kompanisë SACH, Shpend Thaqi, zhvilloi një ligjëratë tematike me studentët e Fakultetit Sistemet e Informacionit në UBT

Lajme

UBT është ranguar në mesin e universiteteve më të mira në botë nga Times Higher Education.

Angazhim Publik

UBT shënoi Ditën Ndërkombëtare të Kreativitetit dhe Inovacionit

Angazhim Publik

Punimet shkencore të profesorëve të UBT-së publikohen në revista prestigjioze ndërkombëtare

Angazhim Publik

Punimi i profesorëve të UBT-së publikohet në revistën: “International Journal of Journalism and Mass Communication Research and Development”

Angazhim Publik

UBT RESEARCH HUBS – UBT INNOVATIONS

Angazhim Publik
Shiko më shumë video