Biblioteka e UBT-së pasurohet edhe me 40000 Libra të reja

Prej Vitit të Ri Akademik studentët e UBT-së do të kenë rastin të kenë në dispozicion edhe 40000 libra në bibliotekën e tyre.

UBT për momentin ka librarinë më të pasur në kuadër të Institucioneve të Arsimit të Lartë si dhe qasje në libraritë më të mëdha elektronike.

Lajme