Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët UBT ka shpallur konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2024/25

13/03/2024

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët UBT ka shpallur konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2024/25.

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët UBT ofron një ambient stimulues, ku vizioni dhe kreativiteti takojnë teknologjinë dhe shkencën.

Jemi të përkushtuar të ofrojmë një mjedis të frytshëm mësimor dhe të zhvillimit personal për të gjithë nxënësit tanë të talentuar dhe të apasionuar.