Qendra e Karrierës zhvillon sesion informues në Shkollën Profesionale Teknike “Nexhmedin Nixha”, në Gjakovë

26/04/2024

Përzgjedhja e profesionit, kërkon dhe një vëmendje të rëndësishme, atë të përzgjedhjes së shkollës të cilës do t’i besonit arsimimin tuaj.

Zgjedh më të mirin, që të bëhesh më i miri! Zgjedh UBT.

Nxënësit e Shkollës Profesionale Teknike “Nexhmedin Nixha”, në Gjakovë.