DAAD

DAAD është një nga organizatat më të rëndësishme të financimit në botë për shkëmbimin ndërkombëtar të studentëve dhe studiuesve. DAAD mbështet studentët dhe studiuesit nga e gjithë bota çdo vit – duke e bërë atë organizatën më të madhe të financimit në botë të këtij lloji. DAAD gjithashtu nxit përpjekjet e ndërkombëtarizimit në universitetet gjermane, duke ndihmuar vendet në zhvillim të ndërtojnë sistemet e tyre të arsimit të lartë dhe mbështesin studimet gjermane dhe programet e gjuhës gjermane jashtë vendit.

Më poshtë mund të gjeni thirrjet DAAD për aplikim: