TOEFL® Testi

TOEFL® Testi ju jep përparësi: Testi më i pranuar, më i popullarizuari dhe më i preferuari

Jepini vetes përparësinë me testin TOEFL®, testin kryesor në gjuhën angleze për studim, imigrim dhe punë. Rezultatet e TOEFL pranohen nga më shumë se 10,000 universitete dhe institucione të tjera në mbi 150 shtete, duke përfshirë Australinë, Kanada, Zelandën e Re, U.K., Shtetet e Bashkuara, dhe të gjithë Evropën dhe Azinë. Qëndroni të veçantë midis aplikantëve të tjerë dhe njoftohuni me testin TOEFL.

Mund të trajnoheni dhe të certifikoheni në UBT për iToefl.

Trajnimi zgjatë 60 orë dhe ka çmim prej 260 €, ndërsa certifikimi kushton 200 USD.

 

https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/trajnime/apliko-online/