UBT

"Zgjedh më të mirin që të bëhesh më i miri"

Aktuale

Përurohet qendra më e madhe dhe më moderne e shkencës, teknologjisë dhe inovacionit – UBT Smart City Center

Top Lajm

UBT-së i bashkohen edhe 70 doktorë të shkencës

Top Lajm

UBT e nis vitin 2022 me një hapësirë shtesë me mbi 22 mijë metra katrorë

Top Lajm

Lajme

Parisi, Delfti, Roterdami e Amsterdami – destinacionet e studentëve të UBT-së në vazhdën e vizitave të Eurotrip-it

Lajme

Në buletinin e nëntorit të Këshillit të Investitorëve Evropian publikohet një artikull për çmimin global të EFQM-it për UBT-në

Lajme

Apliko për t’u bërë pjesë e kursit për gjuhën gjermane në UBT

Lajme

Studentët e UBT-së zhvilluan një diskutim të hapur me gazetarin, Ermal Mamaqi

Lajme

Punimi i profesorëve të Shkencave Mjekësore në UBT publikohet në revistën “Open Acces Macedonian Journal of Medical Sciences”

Lajme

Studentët e programit Shkenca dhe Teknologjia e Ushqimit në UBT kanë zhvilluar një vizitë studimore në kompanitë “Kabi” dhe “Malësia” në Gjilan

Lajme

Suksesshëm UBT përmbyll edicionin e njëmbëdhjetë të Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Angazhim Publik

UBT rilicencohet në nivel institucional dhe programor

Aktrim

Suksesshëm UBT përmbyll edicionin e njëmbëdhjetë të Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Angazhim Publik

UBT rilicencohet në nivel institucional dhe programor

Aktrim

UBT shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2022/23

Angazhim Publik
Shiko më shumë video