Aplikimi për viza

Për studentët e UBT që duan të studiojnë jashtë vendit, zyra e marrëdhënieve ndërkombëtare mund të ofrojë udhëzime dhe dokumente të nevojshme që ndihmojnë në marrjen e vizave për të studiuar në universitete partnere  nga e gjithë bota.