Punë dhe Praktikë

Nëse jeni të interesuar të punoni jashtë vendit, Qendra e Karierës UBT është vendi i mrekullueshëm për të filluar kërkimin tuaj. Faqja e internetit të Qendrës së Karierës ofron informacione të detajuara mbi thirjet aktuale të punës që mund t’ju ndihmojnë të filloni karierën tuaj.