30 akademi verore në kuadër të “Global UBT Fest 2023”

21/06/2023

“Global UBT Fest 2023” bën bashkë studentë, akademikë dhe profesionistë nga e gjithë bota për të ndarë njohuri, përvoja dhe ide për rreth 30 fusha.

Kjo ngjarje shumëdimensionale e UBT-së synon të krijojë një platformë unike ku të rinjtë nga të gjitha anët e globit mund të marrin pjesë në akademi verore dhe të jenë pjesë e një ambienti të frytshëm mësimor dhe kreativ.

Këto akademi verore ofrojnë një kombinim të leksioneve teorike, punëtorive praktike, trajnimeve intensive dhe aktiviteteve të grupit, duke e përqendruar vëmendjen në temat e rëndësishme si biznesi, teknologjia, inovacioni, lidhjet ndërkombëtare dhe zhvillimi personal.

Kjo ngjarje e madhe është një mundësi e shkëlqyeshme për të rinjtë për të zgjeruar horizontet e tyre, për të zhvilluar aftësitë e tyre në fusha të ndryshme dhe për të ndjekur rrugën drejt një karriere të suksesshme dhe të frytshme.

Regjistrohu tani