UBT SMART CITY, UBT INNOVATION ECOSYSTEM – UBT INNOVATIONS

bool(false) 23/01/2022

Inovacioni i katërt që UBT solli në Kosovë është “UBT Smart City – UBT Innovation Ecosystem”, i cili ofron një bazë unike të një qyteti të mençur të bazuar plotësisht në një kampus inovativ të vendosur në Parkun Shkencor Inovativ të UBT-së.

 

Përmes këtij ekosistemi inovativ, UBT solli një qendër unike të një qyteti të mençur, i stërmbushur me teknologjitë më të reja, laboratoret moderne, parqe shkencore dhe inovative, në qytetin e UBT-së, UBT City – Small Scale Place Based Smart City.

 

Energjia që sjellë, infrastruktura tërheqëse, qëndrueshmëria, zhvillimi ndryshe i jetës, strategjitë e mirëorganizuara, virtualizimi, analizimi i të dhënave, si dhe shumë gjëra të tjera, e bëjnë unik inovacionin e katërt të UBT-së, me qendër qytetin e mençur – UBT Smart City.

 

#THISISUBT #30INNOVATIONS