UBT SCIENCE AND TECHNOLOGY PARK – UBT INNOVATIONS

bool(false) 24/03/2022

UBT Science and Technology Park është inovacioni i radhës që ka zhvilluar UBT e që sjell parkun e parë shkencor të akredituar në vend, e i cili është i radhitur në mesin e parqeve të njohura shkencore në gjithë botën, i pozicionuar në kampusin inovativ të UBT-së, në Lipjan.

 

Zhvillimi i këtij inovacioni, vë në sipërfaqe UBT City, ndryshe të njohur si qyteti i mençur i UBT-së, që në këtë ekosistem super-inovativ, studentëve iu mundëson zhvillimin e një jete akademike e shoqërore, me të gjitha kushtet e nevojshme për zhvillimin e një karriere profesionale.

 

UBT Science and Technology Park, tërë ekosistemin e mençur inovativ të UBT-së e sjell me një rrjet të laboratorëve dhe subjekteve të tjera, si dhe industrinë që në mënyrë të integruar zhvillojnë produkte dhe shërbime të bazuara në ekspertizën që ka UBT.

 

#THISISUBT #30INNOVATIONS