UBT ofron trajnime online dhe certifikime profesionale

23/05/2020

UBT organizon trajnime online  dhe certifikime profesionale dhe numri i pjesëmarrësve është i kufizuar, aplikoni sot dhe përfitoni zbritjen prej 40% nga çmimi i rregullt, në çmim e keni te përfshirë, qasje në OFFICE 365, ri ndjeke te ligjëratave të incizuara dhe certifikimin ndërkombëtar nga Certiport për MS Excel.

 

Të gjithë të interesuarit për trajnimin në Microsoft Excel do të marrin certifikatë të dyfishtë, të UBT-së dhe atë nga Certiport për vetëm 99 €

 

Trajnimet do të fillojnë së shpejti, por ju keni ende edhe pak kohë për t’ju bashkuar grupeve, të cilat do të marrin mësime profesionale nga trajneri i certifikuar nga Microsoft dhe Learning Tree, dr. Besnik Skenderi.

 

Për informata shtesë mbi trajnimet dhe procesin e aplikimit, na kontaktoni:

trajnime@ubt-uni.net apo aplikoni direkt  duke klikuar

https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/trajnime/apliko-online/

 

Për më shumë informacione vizitoni linkun:

https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/certifikime-profesionale/certiport/microsoft-office-specialist/