UBT ofron shkollën profesionale për Zhvillues të Aplikacioneve, aplikimi i hapur

13/01/2021

Synoni të mësoni për zhvillim të aplikacioneve nga ekspertë të industrisë të cilët kanë jo vetëm njohuritë, por edhe përvojën profesionale?

 

UBT ofron shkollën profesionale më të kompletuar në vend për Zhvillues të Aplikacioneve, i pari i këtij lloji në Kosovë, ku profesionistët po japin ekspertizën dhe mbështetjen teknike në mënyrë që kandidatët të përfitojnë aftësi në këtë drejtim.

 

Në këtë trajnim mund të regjistrohen gjithë ata mbi moshën 16 vjeçare, ata që nuk e kanë kaluar testin e maturës, si dhe gjithë të interesuarit , teksa për 2600 orë intensive, do të përfitoni shkathtësitë për të punuar në industrinë e teknologjisë së informacionit në pozitat, përfshirë: zhvillues aplikacioni, programer, inxhinier i softuerit, analist i sistemeve, arkitekt softuerik, etj.

 

Informacione më të detajuara mbi shkollën profesionale që ofrohet nga UBT mund të merrni në: https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/shkolla-profesionale/zhvillues-i-aplikacioneve/, ose edhe të shkruani në: trajnime@ubt-uni.net.

 

APLIKO TANI: https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/shkolla-profesionale/apliko-online/