UBT ofron certifikimin për gjuhë angleze nga PSI

bool(false) 19/01/2022

UBT për të gjithë studentët dhe kandidatët e interesuar ofron certifikimin për gjuhë angleze të njohur ndërkombëtarisht, në bashkëpunim me PSI (lider global në ofrimin e testimeve të niveleve të larta).

 

Ky lloj i certifikimit pranohet nga shteti i Anglisë, për bashkim familjar, studime dhe për punësim, ndaj kjo është një mundësi shumë e mirë për të gjithë të interesuarit potencial.

 

Testimi bëhet në katër aspekte, në të folur, të dëgjuar, të lexuar dhe të shkruar, teksa shkathtësitë për gjuhën angleze janë të bazuara tërësisht në kompjuter si për dy ashtu edhe për katër aspektet e testimit.

 

Për më shumë informacione dhe detaje të tjera lidhur me certifikimin për gjuhë angleze në bashkëpunim me PSI, mund të kontaktoni me Qendrën e Karrierës në UBT përmes këtij numri të telefonit: 044 100 463.

 

Certifikimi për gjuhën angleze është i siguruar nga Autoriteti Skocez i Kualifikimeve (SQA), që është një udhëheqës ndërkombëtar në arsim dhe kualifikime, si dhe mundësohet nga institucioni më cilësor në vend e rajon UBT, në bashkëpunim me ofruesin ndërkombëtar të testimeve të niveleve të larta në mbarë botën PSI.