Trajnohu për Hulumtime Shkencore dhe Analiza të të Dhënave me SPSS

20/10/2020

Në shumë industri, bizneset kosovare kanë nevojë për staf të kualifikuar e të specializuar në fushat përkatëse. Por, sot shkenca dhe akademia ofrojë mundësi të panumërta. Për shumë njerëz, trajnimi profesional është rruga drejt punës së tyre të ëndrrave.

 

Trajnohu për SPSS në UBT, certifikohu profesionalisht për Hulumtime Shkencore dhe Analiza të të Dhënave me SPSS (Statistical Package for Social Sciences).

 

APLIKO TANI: https://www.ubt-uni.net/…/shkol…/trajnime/apliko-online/