Studio në programin Farmaci

bool(false) 04/08/2021

Rritja e kërkesës së tregut të punës në fushën e shëndetësisë, ka bërë që UBT të zhvillojë shkencat mjekësore, kështu duke i dhënë Kosovës ekspertët dhe profesionistët më të mirë shëndetësorë.

 

Me zhvillimin e shkencave mjekësore UBT ka hartuar programin e Farmacisë, program ky që është duke përgatitur farmacistë me njohuri të barasvlefshme dhe të aplikueshme në secilin shtet të botës.

 

Studentët e këtij drejtimi përgatiten nga ekspertët më të mirë që ka vendi dhe bota, me praktikat më të njohura ndërkombëtare, që u mundësojnë studentëve të përgatiten për t’u përballur me secilën sfidë që kanë për të hasur në profesionin që kanë zgjedhur për të studiuar.

 

E veçanta e përgatitjes profesionale akademike në shkencat mjekësore në UBT është zhvillimi i Poliklinikës së UBT-së, e cila është më e madhja në vend me dhjetëra laboratorë që i dedikohen departamentit të Farmacisë.