Studio në Fakultetin e Infermierisë në UBT

bool(false) 12/08/2021

Praktikat më të mira dhe më të njohura ndërkombëtare të fushës së infermierisë në Kosovë i ka sjellë UBT, dhe duke studiuar në këtë institucion arsimor ju do të keni fatin që të merrni njohuri nga ekspertë dhe profesionistë të kësaj fushe që gjenden në UBT.

 

Poliklinika e UBT-së iu mundëson studentëve të Fakultetit të Infermierisë që të kryejnë punën praktike përbrenda institucionit, mirëpo për këtë të fundit UBT studentëve u ka hapur dyert edhe në të gjitha Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare në Kosovë, si dhe në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës në Prishtinë.

 

 

Zgjedh më të mirin, që të bëhesh më i miri!