Studio në Fakultetin Arti dhe Media Digjitale në UBT

13/10/2020

Ju pëlqen të krijoni kampanja të ndryshme inovative, modele 3D dhe vepra arti, animacione dhe lojëra të stimuluara, vepra të filmit ose video?

 

Fakulteti Arti dhe Media Digjitale në UBT, është program i hartuar deri në përsosmëri për zhvillimin e mëtejshëm të karrierës tuaj në industrinë kreative.

 

Ky program është zhvilluar bazuar në kurrikulën e Akademisë AVA Ljublana dhe Central Saint Martins, nga ekspertë ndërkombëtar, ku studentët kanë mundësinë të përfitojnë praktikat më të mira në këtë fushë.

 

Partnerët ndërkombëtar: Akademia AVA (Slloveni), Galeria Internacionale LambdaLambdaLambda dhe Ëaste Creative (Angli).