Studio Media dhe Komunikim në UBT

bool(false) 13/10/2020

Po kërkoni një program studimi që iu mundëson karrierë profesionale në industrinë mediale dhe të komunikimit?

 

Eksploroni dhe filloni studimet e juaja akademike në UBT, diploma jonë ju përshtatet që t’i zhvilloni aftësitë kryesore analitike dhe krijuese në fushën e Gazetarisë, Medias dhe Komunikimit.

 

Shndërrohuni në profesionistë të specializuar të gazetarisë, komunikimit, menaxhimit të medias, marrëdhënieve me publikun, marketingut, medias sociale dhe digjitale, regjisë televizive, gazetarisë on-line, kamerës dhe fotografisë.