Studentet e UBT-së zënë vendin e parë në Basketboll 3×3 në Ligën Universitare

14/06/2024

Në kuadër të Ligës Universitare, studentet e UBT-së kanë treguar një performancë të jashtëzakonshme në garat e organizuara nga Federata e Sportit Universitar, duke fituar vendin e parë në kategorinë e Basketbollit 3×3. Ky sukses i rëndësishëm është një dëshmi e përkushtimit dhe punës së palodhur të ekipit, si dhe mbështetjes së fuqishme nga UBT dhe stafi akademik.

Garat u zhvilluan në një atmosferë konkurruese dhe emocionuese, ku ekipet universitare nga e gjithë vendi konkurruan për vendet e para. Studentet e UBT-së, me një strategji të mirëplanifikuar dhe një lojë të shkëlqyer, arritën të mposhtin të gjitha kundërshtaret, duke fituar kështu titullin e kampionit.

Ky rezultat i shkëlqyer reflekton jo vetëm aftësitë e larta sportive të studenteve të UBT-së, por edhe përkushtimin e tyre ndaj sportit dhe përgatitjen e vazhdueshme. Ekipi është trajnuar intensivisht për muaj me radhë, duke demonstruar një shpirt të vërtetë ekipi dhe një disiplinë të fortë.