Sot hapet ekspozita e Fakultetit të Arkitekturës

10/07/2017

NJOFTIM:

 

Sot hapet ekspozita e Fakultetit të Arkitekturës

 

Sot, Fakulteti i Arkitekturës dhe Planifikimit Hapësinor në UBT, sot bën hapjen e ekspozitës tradicionale, që do të bëhet në ora 11:00.

 

Ekspozita tradicionale e këtij fakulteti, që është pjesë edhe e ekspozitës “Kosovo Architecture Festival”, do të jetë e hapur në Kampusin Inovativ të UBT-së, në Lipjan.

 

Për të interesuarit, transporti do sigurohet nga UBT, me ç’rast nisja do t bëhet nga rrethi i flamurit, në Prishtinë, në ora 10:15.