Maturantët e International School of Prishtina vizitojnë UBT-në

03/05/2024

Maturantët e International School of Prishtina, u mirëpriten nga Drejtori i Qendrës së Karrierës në UBT, Halil Bashota, i cili ndau informacione rreth programeve të drejtimeve që ofrohen nga opsionet e shumta për studime.

Ata patën mundësi që të shohin ambientet e universitetit, të njihen me profesorët dhe të marrin informacione rreth programeve të studimit.