Fakulteti Politika Publike dhe Menaxhin mbanë sesion informues

13/10/2020

Bëhu pjesë e institucionit lider të arsimit të lartë në Kosovë

 

Filloni studimet në nivelin master në UBT

 

Merrni këshilla profesionale online lidhur me programin e studimit

 

Linku për aplikim në sesionin informues të programit master Politika Publike dhe Menaxhim: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScU…/viewform…