Apliko në MITEF Greece Startup Competition!

bool(false) 17/12/2021

MITEF Greece Startup Competition, një nga programet kryesore të përshpejtimit në Evropën Juglindore, ka nisur për shtatë vitet e fundit dhe është krijuar për të ndihmuar sipërmarrësit në fazat e hershme të transformojnë idetë e tyre në kompani që ndryshojnë botën.

 

Nga 177 ekipet e diplomuar të programit dhe mbi 550 themeluesit e tyre, 57 kompani zgjerohen globalisht dhe rriten shpejt. Ata tashmë kanë mbledhur më shumë se 60 milionë dollarë nga investitorët vendas dhe ndërkombëtarë. Ato operojnë në shumë vende në Evropë, Amerikë dhe Azi, duke punësuar mbi 680 punonjës dhe duke pasur një qarkullim kumulativ prej më shumë se 47 milionë dollarë.

 

Aplikoni tani për t’u bashkuar me grupin 2022. Keni mundësinë unike për të rritur aftësitë tuaja të biznesit dhe rrjetin global përmes një serie seminaresh të dizajnuara me kujdes, seanca mentorimi dhe ngjarje të rrjetëzimit. Sipërmarrësit që përfundojnë programin do ta çojnë sipërmarrjen e tyre në nivelin tjetër dhe do të rrisin ndikimin e tyre dhe shtrirjen gjeografike.

 

2022 MITEF Greece Startup Competition do të përfshijë katër pista; Shkenca të Përgjithshme, Energjisë, Transportit dhe Jetës. Aplikoni në pistën që i përshtatet më mirë tregut tuaj vertikal të synuar dhe drekoni sipërmarrjen tuaj në tregjet globale.

 

ΜΙΤ Enterprise Forum Greece ju fton në prezantimin online të edicionit të 8-të të Konkursit Startup, më 20 dhjetor 2021, ora 14:00 Tiranë, Korçë, Prishtinë dhe 15:00 Athinë.

 

Për më shumë informata, klikoni këtu: More informations

 

#mitefgreecestartupcompetition2022