UBT shpall konkurs për zyrtar/e administrative në Shkollat e Mesme të UBT-së

26/05/2023

Nëse keni dëshirë dhe pasion për të punuar si administrator/e në shkollat lidere të arsimit të mesëm në Kosovë, atëherë kjo është mundësia juaj për t’iu bashkuar një ekipi profesionistësh dhe mbështetës.

Aplikoni dhe bashkohuni me ekipin e UBT-së.