UBT organizon trajnim për Hulumtime Shkencore dhe Analiza të të dhënave me SPSS

02/07/2020

Hulumtuesit shkencor dhe analistët e të dhënave janë zyrtarë të rëndësishëm në biznes, administratë dhe shkencë, prandaj për strukturimin e të dhënave, identifikimin e modeleve dhe nxjerrjen e përfundimeve, ata duhet të jenë të trajnuar profesionalisht.

 

Për t’i zotëruar këto aftësi, UBT ka organizuar trajnimin për Hulumtime Shkencore dhe Analiza të të dhënave me SPSS, trajnim që do të mbahet ONLINE.

 

Këtë trajnim ju mund ta ndjekin me çmim promovues prej 50 €, teksa kandidatët e interesuar mund të shkruajnë në email-in: trajnime@ubt-uni.net

 

APLIKO TANI: https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/shkolla-profesionale/trajnime/apliko-online/