UBT ofron kursin e Gjuhës Gjermane – Aplikimi i hapur

21/01/2021

Synoni t’i filloni studimet apo të punoni në Gjermani, ose në trevat gjermanofolese?

 

UBT po shërben si qendër që ofron kurse profesionale të gjuhës gjermane, me qëllim të aftësimit të kandidatëve në zotërimin e kësaj gjuhe nga niveli fillestar A1, deri tek niveli më i avancuar C2.

 

Filloni kursin e gjuhës Gjermane në UBT. Kualifikohuni dhe mësoni me metodat e fundit të mësimdhënies, mësim intensiv, këshillim, si dhe merrni certifikatë të njohur ndërkombtarisht.

 

APLIKO TANI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfa1Y1x-KcL5RHo-i6Xaq6LVYIkCjes9m7gKAJeaVE0seNdNg/viewform?gxids=7628