UBT nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondacionin Olitec

19/03/2024

Rektori i UBT-së, Prof. Dr. Edmond Hajrizi ka mirëpritur në Parkun Shkencor Inovativ një delegacion nga Italia, i përbërë nga përfaqësues të Fondacionit Olitec, me të cilët ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi.

Kjo marrëveshje bashkëpunimi ka të bëjë me inovacionin, teknologjinë, si dhe për tema të tjera që ndërlidhin humanizmin.