UBT lanson kampanjën “Leading the Way”

03/06/2024

UBT – kryeqendra për arsim cilësor dhe inovativ po hapë zyrtarisht kampanjën “Leading the Way” me qëllimin për të bashkuar të rinjtë nga të gjitha qendrat e Kosovës dhe rajonit, në institucionin lider të arsimit të lartë.

Përmes “Leading the Way” – UBT dëshmon se është institucioni lider dhe më i ranguar në rajon për cilësi, shkencë, teknologji, inovacion dhe ndikim pozitiv në shoqëri, dhe me këtë rast fton të gjithë të rinjtë #jointheLEADER, për të qenë pjesë e tij.

Vetëm duke zgjedhur më të mirin, ju mund të jeni liderët e së ardhmes në profesionet e përzgjedhura për studime, dhe në këtë mënyrë ju do të jeni kontribuesit më të mëdhenj në vend dhe mburrja e Kosovës kudo në botë.