Transfero studimet në Fakultetin Inxhinieri e Agrikulturës dhe Mjedisit në UBT

02/02/2022

Përzgjedhja juaj për të studiuar në programin Inxhinieri e Agrikulturës dhe Mjedisit në UBT, mund të jetë një prej përzgjedhjeve më të mira që keni bërë ndonjëherë në jetën tuaj për studimet akademike.

 

Ky program studimi ka gërshetuar në mënyrë unike parimet shkencore me aplikimin e tyre në teknologjinë e prodhimit të produkteve bujqësore, mirëmbajtjen, përmirësimin, si dhe sigurimin e cilësisë së prodhimit dhe mjedisit.

 

Specialistët më të mirë të agrokulturës dhe mjedisit që ka vendi ynë janë në UBT, ku studentëve të këtij drejtimi iu qëndrojnë afër në secilin hap drejt zhvillimit profesional në rrugëtimin e tyre akademik.

 

Transfero studimet në UBT, bëhu ndryshimi për të cilin ka nevojë Kosova!