Trajnohu për MS EXCEL – Aplikoni dhe mësoni online

10/11/2020
Kanë mbetur edhe pak vende të lira për trajnimin për Ms EXCEL. Aplikoni tani, shfrytëzoni rastin të mësoni online, aftësohuni profesionalisht dhe certifikohuni nga Microsoft-i.
Çmimi për trajnim është vetëm 99 euro, teksa do të ligjërojë trajneri i certifikuar nga Microsoft dhe Learning Tree, dr. Besnik Skenderi.
Aplikimi për trajnim është ende i hapur, për informata shtesë mbi trajnimet dhe procesin e aplikimit, na kontaktoni përmes telefonit në: 044 100 491, ose përmes email-it: trajnime@ubt-uni.net.