Trajnimet dhe kurset më inovative e profesionale i ofron UBT

13/04/2021

UBT është duke vazhduar me trajnimet më inovative që janë trend në gjithë botën, ku përveç studimeve akademike ju mund të trajnoheni dhe punësoheni duke ndjekur kurset që ofrohen në kuadër të shkollave profesionale.

 

Këto kurse përfshijnë fusha të ndryshme studimi, të cilët iu bëjnë juve profesionistë në fushën që ju zgjedhni të ndërtoni një karrierë profesionale, me ndihmën e profesionistëve dhe ekspertëve vendor e ndërkombëtarë që janë në UBT.

 

Këto kurse profesionale janë trend në gjithë botën e zhvilluar dhe tani UBT është duke i ofruar për të gjithë të interesuarit, duke përfshirë këto trajnime:

  • Administratori i Sistemeve dhe rrjetit kompjuterik
  • Zhvillues i Aplikacioneve
  • Asistent Administrativ
  • Shitje dhe Shërbim i Klientit
  • Instaluesi Elektrik

 

Për më shumë informacione rreth shkollave profesionale, klikoni në linkun: Shkollat profesionale – informacione

APLIKO TANI: Shkollat profesionale – aplikimi