TAILORED MANUFACTURING AND SERVICES – UBT INNOVATIONS

bool(false) 08/02/2022

Inovacioni numër njëmbëdhjetë i UBT-së ndërlidhet me një qasje trend në gjithë botën, por që tani në Kosovë po vjen për herë të parë në një kampus inovativ në Parkun Shkencor Inovativ të UBT-së, në Lipjan.

 

Tailored Manufacturing and Services, po sjell një qasje ndryshe të produkteve cilësore, me një dyqan që ofron një mori produktesh dhe shërbimesh për gjithë shoqërinë, duke ndërlidhur në mënyrë unike akademinë dhe studentët e fakulteteve të ndryshme.

 

Service Robots, Drones, Food Production, Wood Processing, Metal Processing, Printing, Graphics, Dentistry, Fashion, Media Production and Postproduction, Health Care Services dhe shumë funksione të tjera, ofrojnë një shërbim prodhimi të personalizuar të përqendruar në cilësinë e produktit.

 

#THISISUBT #30INNOVATIONS