Studio në Fakultetin e Stomatologjisë në UBT

bool(false) 16/08/2021

UBT ka zhvilluar Fakultetin e Stomatologjisë, një prej programeve më inovative të arsimit të lartë në Kosovë për sa i përket shkencave mjekësore, që aftëson studentët përmes praktikave më të mira të stomatologjisë bazuar në standardet më të larta të universiteteve më të njohura të Evropës.

 

Studentët e këtij programi pas studimeve në UBT, janë të aftë që t’iu sigurojnë qytetarëve shëndet oral të avancuar, duke qenë stomatologë klinikë të përkushtuar e të nxitur për hulumtim dhe kujdes klinik në nivel lokal, rajonal dhe më gjerë.

 

 

Zgjedh më të mirin, që të bëhesh më i miri!