Studio Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi në UBT

12/11/2020

Fakulteti Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi në UBT, është program që ofrohet në nivelin bachelor dhe që përmbush kërkesat e tregut e punës në ekonominë globale.

 

Shndërrohuni në profesionistë të fushës, merrni diplomë që ka vlefshmëri, si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

 

Numri i studentëve të pranuar është i limituar. Ka edhe pak ditë për tu regjistruar, APLIKO dhe REGJISTROHU TANI: https://www.ubt-uni.net/sq/ballina